دیوید جی بائر، دکترا، فیزیولوژیست تحقیقاتی ناظر در آزمایشگاه اجزای غذایی و سلامت در خدمات تحقیقات کشاورزی USDA، می گوید: «پتانسیل استفاده از این روش برای بررسی محتوای کالری گردو جالب است.
قیمت آجیل شب یلدا نسبت به کیفیت آن مناسب می باشد.
با توجه به فواید بالقوه مصرف گردو برای سلامتی، از جمله کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، درک محتوای کالری گردو در رژیم غذایی انسان و کاهش بالقوه موانع مصرف آن ارزشمند است.
اگرچه مصرف آجیل با شاخص توده بدنی سالم همراه است، آجیل و دانه ها دارای انرژی متراکم هستند، بنابراین بیماران باید به اندازه وعده های غذایی توجه داشته باشند.
در حالی که تعداد آجیل در هر وعده بسته به نوع متفاوت است، یک وعده معمولی 1 اونس یا حدود 1/4 فنجان یا یک مشت کوچک (فقط کف دست) است.
شر بورک، ام اس، RDN، صاحب شرکت Savor Your Life Today ( cherebork.com )، یک پیمانه 1/4 فنجان را در کنار کیسه آجیل خود نگه می دارد.
مگی مون، MS، RDN، نویسنده کتاب The Elimination Diet Workbook ، بستههای تنقلات اندازهگیری شده بادام و پسته را در میز، کیف باشگاه و کیف خود نگه میدارد «تا همیشه یک میانوعده سالم در دست داشته باشم».
از آنجایی که آجیل و دانهها غذاهای کامل پیچیدهای هستند که از نظر ترکیبات مغذی متفاوت هستند – گاهی اوقات به طور قابل توجهی – ممکن است برهمکنش بین ویتامینها، مواد معدنی، اسیدهای چرب و آمینه، فیبر و فیتوکمیکالها (کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها، پلی فنولها و … فیتواسترول ها) که به سلامت کمک می کنند.
به جای تمرکز روی یک مغز یا دانه، مشتریان را تشویق کنید تا انواع مختلفی را در رژیم غذایی خود بگنجانند
بدون دیدگاه