ماهی

پس از بیمار شدن بیمار، پزشک به بیمار توصیه می کند که بیشتر ماهی بخورد، نه تنها به این دلیل که ماهی سرشار از مواد مغذی است، بلکه به این دلیل که ماهی بسیار آسان هضم می شود، که نه تنها برای بیماران بلکه برای افراد مسن نیز مناسب است. . پس چگونه ماهی سالم و بهداشتی را برای خوردن انتخاب کنیم؟ فواید گوشت ماهی چیست؟

1. خوردن ماهی افراد را باهوش تر می کند

ماهی بخصوص ماهی انگز سرشار از DHA است که عمدتاً در مغز، شبکیه و اعصاب بدن انسان وجود دارد. DHA نه تنها می تواند عملکرد طبیعی شبکیه چشم انسان را حفظ کند، بلکه برای رشد سیستم فکری انسان نیز مفید است. بنابراین، خوردن ماهی بیشتر افراد را باهوش تر می کند.

2. خوردن ماهی به رشد انسان کمک می کند

ماهی سرشار از پروتئین است و پروتئین موجود در 500 گرم ماهی معادل پروتئین موجود در 600 گرم تخم مرغ یا 850 گرم گوشت خوک است. پروتئین غنی حامل زندگی انسان است که عملکردهای تغذیه متعادل، تنظیم تعادل آب در بدن و بهبود ایمنی را دارد و می تواند به طور موثر به رشد و تکامل کودکان خردسال، کودکان و نوجوانان کمک کند. این نیز یکی از دلایلی است که ما در زمان بیماری یا زخم ماهی می خوریم، زیرا گوشت ماهی نیز می تواند به بهبود و التیام زخم ها کمک کند.

3. خوردن ماهی تاثیر خوبی در کاهش چربی خون دارد

خوردن ماهی به طور منظم می تواند چربی خون را کاهش دهد. آزمایش‌های پزشکی نشان داده‌اند که در سطح یکسان چربی خون، افرادی که پس از مدتی ماهی می‌خورند، می‌توانند به کاهش سطح چربی خون نسبت به افرادی که کمتر ماهی می‌خورند ادامه دهند، با تفاوت 40 درصدی در محتوای چربی خون بین این دو.

4. خوردن ماهی آسان هضم است

بسیاری از غذاها چندان قابل هضم نیستند و ماهی ارزش غذایی ماهی یکی است که به راحتی قابل هضم است. گوشت ماهی به راحتی هضم و جذب بدن می شود.ساختار پروتئینی گوشت ماهی نرم است، ساختار فیبر ماهیچه ای نسبتاً کوتاه و محتوای آب آن بالا است.میزان جذب و استفاده می تواند تا 96 درصد باشد.

صادرات ماهی

5. خوردن ماهی به طور منظم می تواند کلسترول را کاهش دهد

کلسترول بالا یک وضعیت بسیار خطرناک است، اما آیا می دانستید که خوردن ماهی می تواند به کاهش کلسترول کمک کند. بیشتر چربی های موجود در ماهی اسیدهای چرب غیراشباع هستند که به راحتی توسط بدن انسان هضم و جذب می شوند و اسیدهای چرب هضم شده و جذب شده را می توان با کلسترول خون ترکیب کرد تا کلسترول را از رگ های خونی خارج کرده و در نتیجه کاهش یابد. محتوای کلسترول در بدن، برای سلامتی مفید است.

6. خوردن ماهی برای زنان باردار فواید زیادی دارد

تحقیقات پزشکی نشان داده است که زنانی که در دوران بارداری هر هفته ماهی می‌خورند، ۴۳ درصد کمتر در معرض ابتلا به اگزما در نوزادان آینده هستند. بنابراین زنان باردار باید ماهی بیشتری بخورند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *