ماهی سفید

برای وعده های غذایی خانوادگی یا شام های خاص، ماهی سفید یک انتخاب عالی است. ماهی سفید کم چربی و پروتئین بالا با طعم دهنده ها و بافت های ظریف تقویت می شود.

Field Notes:' What's Wrong With Whitefish? | Montana Public Radio

صید ماهی

انواع ماهی سفید

اکثر ماهی های سفید به 2 دسته اصلی تقسیم می شوند: گرد و صاف. ماهی های گرد، ماهی دولمی و مانند ماهی کاد یا شاه ماهی، دارای بدن و چشم های گرد در دو طرف سر هستند. آنها با باله پشتی شنا می کنند. ماهی های تخت، مانند ماهی یا کف پا، هر دو چشم را در قسمت بالایی خود دارند و پوست آن معمولا به عنوان نوعی استتار مشخص می شود. ماهی های مسطح در بستر دریا زندگی غیر فعالی دارند، بنابراین ماهیچه های ماهیچه ای کمی دارند. این باعث می شود که آن را ظریف و به خصوص خوردن و هضم آن آسان کند.

ماهی سفید حاوی روغن های مغذی است که عمدتاً در کبد متمرکز شده است. برخی از اینها – برای مثال روغن های کبد ماهی کاد و ماهی حلزون – به مدت طولانی به عنوان مکمل های غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند. روغن کبد ماهی حاوی ویتامین A است که برای بینایی سالم ضروری است. ویتامین D، ضروری برای رشد و جذب کلسیم، ویتامین E که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و اسیدهای چرب امگا 3. تمام روش های پخت و پز سالم مانند بخارپز کردن، غیرقانونی کردن و کباب کردن، برای ماهی سفید خوب جواب می دهد.

ماهی سفید

تقریباً 200 گونه مختلف از ماهی وجود دارد که بهترین نوع برای خوردن آن ماهی قزل آلا طلایی یا دوراد است – ماهی زیبا با گوشت سفید متراکم و آبدار. سيم معمولاً به صورت كامل يا به صورت فيله فروخته مي شود و ضروري است كه فلس هاي آن قبل از پختن برداشته شود. سیب دریایی منبع عالی نیاسین، ویتامین B است که در آزادسازی انرژی از غذا و ویتامین B12 نقش دارد. گوشت سفید سفت و آبدار این ماهی محبوب هنگام پخته شدن، پوسته پوسته می شود.

ماهی کاد که معمولاً به صورت فیله یا استیک فروخته می شود را می توان به صورت کامل و به صورت آبغوره یا پخته خریداری کرد. این منبع عالی از ید است که در تبدیل غذا به انرژی نقش دارد و منبع مفیدی از پتاسیم است.

Highlight of recent trip to Montana was hooking five species of fish in one river | Fishing | gjsentinel.com

خواص انواع ماهی

هادوک

این خویشاوند کوچکتر ماهی کاد دارای گوشت نرمتر و لطیف تری است. در بهترین حالت در زمستان و اوایل بهار، زمانی که سرما گوشت را سفت کرده است، معمولاً به صورت فیله فروخته می شود و باید با پوست پخته شود. منبع عالی ید است و مقادیر مفیدی از پتاسیم و ویتامین B6 را فراهم می کند.

هیک

هنگامی که بسیار تازه است، این عضو از خانواده ماهی ماهی گوشت سفت و بدون چربی دارد. حاوی استخوان های کمی است و نباید زیاد پخته شود وگرنه از هم می پاشد. معمولا به صورت کامل یا به صورت فیله یا استیک فروخته می شود. هیک منبع خوبی از فسفر است که برای سلامت دندان ها و استخوان ها مهم است و منبع مفیدی از پتاسیم است.

نوعی ماهی پهن بزرگ

بزرگ‌تر از همه ماهی‌های پهن، ماهی پهن گوشتی گوشتی متراکم دارد که اگر با دقت پخته نشود، می‌توان آن را خشک کرد. می توان ماهی های کوچک کامل را که به نام هالیبوت مرغ شناخته می شود، خریداری کرد، اما ماهی های بزرگتر معمولاً به صورت استیک به فروش می رسند. هالیبوت منبع خوبی از نیاسین است و قلیه بزرگ ویتامین C را تامین می کند.

جان دوری

اگرچه از نظر فنی یک ماهی گرد است، اما بدن جان دوری آنقدر باریک است که تقریباً شبیه ماهی پهنی است که در حالت ایستاده شنا می کند. گوشت آن سفت و آبدار است. منبع خوبی از فسفر و منبع مفیدی از پتاسیم است که برای تنظیم فشار خون مورد نیاز است.

ماهی راهب

این ماهی فوق العاده زشت سر بزرگ و جثه نسبتا کوچکی دارد. فقط دم آن خورده می شود و به صورت کامل یا فیله فروخته می شود. گوشت گوشتی و سفت با طعمی عالی است. ماهی راهب منبع عالی فسفر است و مقادیر مفیدی از پتاسیم را فراهم می کند.

کفال

2 نوع کفال وجود دارد: قرمز و خاکستری. کفال قرمز دارای پوستی زیبا به رنگ قرمز مایل به طلایی و گوشت لاغر و سفت است که طعم آن کمی شبیه به خرچنگ است. از آنجایی که ماهی سرخو کوچکی است، معمولا به صورت کامل فروخته می شود. کفال خاکستری بزرگتر به رنگ نقره ای تیره و دارای گوشت لاغر و خوش طعم است. کفال خاکستری به صورت کامل یا به صورت فیله فروخته می شود و قبل از پخت باید پوسته پوسته شود. قلیه حاوی ویتامین C است که در تابه سرخ شده و تازه مصرف می شود. پس از خشک شدن از آنها برای تهیه تاراماسالاتا استفاده می شود. ماهی کفال حاوی مقادیر مفیدی پتاسیم است.

صادرات ماهی

دخمه

این ماهی پهن دارای پوست تیره مشخصی با رنگ نارنجی است. گوشت سفید بسیار نرم آن می تواند ملایم باشد، اگرچه هضم آن آسان است. پلاک که به صورت کامل یا فیله فروخته می شود باید بسیار تازه باشد در غیر این صورت بافت پشمی خواهد داشت و بهتر است در تابستان از مصرف آن خودداری شود زیرا پس از تخم ریزی در بهار در وضعیت نامناسبی قرار دارد. فلفل حاوی بسیاری از ویتامین های B – B12 عالی و B1، B6 و نیاسین خوب – است و منبع مفیدی از پتاسیم است.

ماهی خاردار

گوشت لطیف این ماهی براق نقره ای طعم فوق العاده ای دارد و در هنگام پخت به خوبی شکل خود را حفظ می کند. به طور کامل یا به صورت فیله یا استیک فروخته می شود، قبل از پخت باید پوسته پوسته شود. باس منبع خوبی از کلسیم است. این ماهی برای بهبود طعم و مزه نیازی به همراهی با آن ندارد – اما لیمو و سیر طعم غذا را تحسین می کنند، حتما از یک برش دهنده سیر با کیفیت بالا استفاده کنید تا مطمئن شوید که سیر را به درستی برش می دهید و خیلی کلفت نمی شود.

این ماهی غضروفی به طور کلی با پوست آماده فروخته می شود. اسکیت در پاییز و زمستان بهترین است. حتی زمانی که بسیار تازه است، بوی آمونیاک دارد، اما در طول پخت و پز از بین می رود. گوشت صورتی نرم که پس از پختن به راحتی از روی غضروف خراشیده می شود، طعم شیرینی دارد و کیفیت ژلاتینی آن آن را برای ترین و موس ماهی ایده آل می کند. اسکیت حاوی سطوح عالی ویتامین B12 است که برای حفظ سلامت سیستم عصبی حیاتی است و مقادیر مفیدی از ویتامین B1، B6 و نیاسین و همچنین پتاسیم دارد.

انواع زیادی از این ماهی قزل آلا با لانسه تخت وجود دارد، از جمله دابس، کف لیمو و کف ساحره یا توربای، اما بهترین و گران ترین آن، کف دوور است. این ماهی فوق العاده دارای گوشت سفت و آبدار با طعمی لذیذ است. بسته به اندازه، زیره به صورت کامل یا فیله فروخته می شود. آنها مقادیر مفیدی از ویتامین B12 و پتاسیم را فراهم می کنند.

اره ماهی

این ماهی شکاری عظیم الجثه پولک یا دندانی ندارد اما بینی شمشیر مانندی دراز دارد. گوشت گوشتی آن که معمولاً به صورت استیک فروخته می شود، می تواند به راحتی خشک شود، بنابراین بهتر است قبل از پختن آن را ترشی کنید. اره ماهی بسیار مغذی است و مقادیر عالی سلنیوم، نیاسین و ویتامین B12 و همچنین مقادیر مفیدی از پتاسیم را فراهم می کند.

تیلاپیا

ماهی تیلاپیا که به صورت کامل یا فیله فروخته می شود دارای گوشت کم چربی و مرطوبی است که حاوی سطوح عالی فسفر، مقادیر مناسبی کلسیم و مقادیر مفید پتاسیم است.

Finding Superior whitefish - Ontario OUT of DOORS

توربات

پوست تیره و زگیل این ماهی پهن بزرگ، گوشت متراکم و گوشتی را با طعمی فوق العاده پنهان می کند. معمولا به صورت فیله فروخته می شود. گاهی اوقات “گوشت مرغ” کوچکتر در دسترس است و می توان آن را برای سرو 4 عدد کامل پخت. توربوت منبع عالی نیاسین است و همچنین مقادیر خوبی فسفر و مقادیر مفیدی از پتاسیم را ارائه می دهد.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *