انجیر خشک

همه میوه ها منبع فوق العاده ای از پتاسیم هستند و انجیر نیز از این قاعده مستثنی نیست. 

پتاسیم به بهبود فشار خون برای غلبه بر استرس کمک می کند و همچنین به بهبود سلامت مفاصل شما کمک می کند.

انجیر خشک تواضع یکی از بهترین انجیر خشک ها می باشد.

 گرفتگی عضلات، سردرد، تنش و اضطراب ممکن است چیزی جز دریافت ناکافی پتاسیم نباشد. 

انجیر خشک

نصف فنجان انجیر خشک حاوی بیش از 300 میلی گرم پتاسیم است که بیشتر از هر میوه خشک دیگری است.

انجیر همچنین منبع قدرتمندی از منیزیم است که یک ماده معدنی مهم برای استخوان‌ها و عملکرد سیستم عصبی است. 

منیزیم یک ماده مغذی حیاتی است که برای حفظ فشار خون و متابولیسم مطلوب لازم است تا شما را آرام، متمرکز و پرانرژی نگه دارد. 

نصف فنجان انجیر می تواند 10 درصد از نیاز روزانه شما به منیزیم را تامین کند، که آن را به منبعی عالی برای چنین وعده کوچکی تبدیل می کند.

انجیر همچنین حاوی 10 درصد از نیاز روزانه شما به آهن است که 2 میلی گرم آن در نصف فنجان است. 

مقداری انجیر خشک را روی بلغور جو دوسر صبحگاهی خود خرد کنید یا گرانولا خشک خانگی را با انجیر، جو، کشمش، کره بادام و دانه چیا درست کنید.

 همه این غذاهای گیاهی سرشار از آهن و سرشار از پتاسیم هستند. 

انجیر، آلو خشک و کشمش نیز آهن بیشتری نسبت به سایر میوه های خشک دارند.

انجیر نسبت به سایر میوه های خشک مانند آناناس خشک یا خرما کالری کمتری دارد.

 آنها همچنین به دلیل محتوای فیبر بالایی که دارند بسیار سیر کننده هستند، بنابراین تمایلی به خوردن بیش از یک وعده نخواهید داشت.

 اگرچه اکثر انجیرها از نظر کالری و قند یکسان هستند، انجیر بلک میشن (نوع بنفش تیره) نسبت به انواع دیگر آنتی اکسیدان بیشتری دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *