میگو

آلرژی غذایی : انواع غذاهای دریایی، مانند میگو، ممکن است واکنش های آلرژیک ایجاد کنند.

هر زمان که انواع جدیدی از ماهی را امتحان می کنید، یا زمانی که سطح غذاهای دریایی را در رژیم غذایی خود به شدت افزایش می دهید، مراقب باشید ، زیرا ممکن است یک واکنش آلرژیک غیرمنتظره را تجربه کنید.

میگو پاک شده خواص بسیاری دارد.

[20]فقط باهوش باشید و همیشه از پاسخ های طبیعی بدن خود آگاه باشید!

ممکن است سلامت مغز را بهبود بخشد

میگو دارای سطوح بالایی از آهن است که یک جزء معدنی کلیدی در فرآیند پیوند با اکسیژن موجود در هموگلوبین است.

با آهن اضافی در سیستم، افزایش جریان اکسیژن می تواند به عضلات رخ دهد، قدرت و استقامت را فراهم می کند، در حالی که جریان اکسیژن به مغز را افزایش می دهد، که نشان داده شده است که درک، حافظه و تمرکز را بهبود می بخشد.

میگو

مطالعات نشان می دهد که آستاگزانتین موجود در میگو ممکن است به بهبود عملکرد حافظه، بقای سلول های مغزی و کاهش خطر بیماری های التهابی مغز کمک کند.

همچنین منبع خوبی از ید است که می تواند به بدن انسان در ساخت هورمون های تیروئید کمک کند.

هورمون های تیروئید نیز به نوبه خود برای رشد مغز در دوران نوزادی و بارداری مورد نیاز هستند.

اصولاً می توانید با گنجاندن میگو در رژیم غذایی خود، نمرات آزمون خود را بالا ببرید و رژیم تمرینی خود را هم زمان بهبود بخشید!

می تواند درد قاعدگی را کاهش دهد
همه کلسترول ها به یک اندازه ایجاد نمی شوند و میگو می تواند منبع خوبی از نوع مفید کلسترول یعنی اسیدهای چرب امگا 3 باشد.

اینها ممکن است اثرات منفی اسیدهای چرب امگا 6 را که به خوبی مطالعه شده اند، متعادل کند و به کاهش دردهای قاعدگی برای زنان کمک کند، و همچنین با کاهش سایر اشکال مضر کلسترول در جریان خون، جریان خون سالم به اندام های تولید مثل را افزایش دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *