پیاز بسیار مغذی است و با چندین فواید از جمله بهبود سلامت قلب، کنترل بهتر قند خون و افزایش تراکم استخوان همراه بوده است.
اگرچه همه سبزیجات برای سلامتی مهم هستند، انواع خاصی از آنها فواید منحصر به فردی دارند.
پیاز عضوی از تیره گیاهان گلدار آلیوم است که شامل سیر، موسیر، تره فرنگی و پیازچه نیز می شود.
این سبزیجات حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قدرتمندی هستند که نشان داده شده است به طرق مختلف سلامت را ارتقا می دهند.
در واقع خواص دارویی پیاز سفید اصفهان از زمان های قدیم شناخته شده بوده است، زمانی که از آن برای درمان بیماری هایی مانند سردرد، بیماری های قلبی و زخم های دهان استفاده می شد.
در اینجا چند مزیت قابل توجه پیاز برای سلامتی آورده شده است.
پر از مواد مغذی
پیاز دارای مواد مغذی متراکم است، به این معنی که کالری کمی دارد اما دارای ویتامین ها و مواد معدنی بالایی است.
یک پیاز متوسط فقط 44 کالری دارد اما دوز قابل توجهی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر را فراهم می کند.
این سبزی به ویژه سرشار از ویتامین C است، یک ماده مغذی که در تنظیم سلامت ایمنی، تولید کلاژن، ترمیم بافت و جذب آهن نقش دارد.
ویتامین C همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در بدن شما عمل می کند و از سلول های شما در برابر آسیب های ناشی از مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد محافظت می کند.
پیاز همچنین سرشار از ویتامین های گروه B، از جمله فولات و ویتامین B6 است که نقش کلیدی در متابولیسم، تولید گلبول های قرمز خون و عملکرد عصبی دارند.
در نهایت، آنها منبع خوبی از پتاسیم هستند، ماده معدنی که بسیاری از افراد فاقد آن هستند.
در واقع، میانگین دریافت پتاسیم آمریکایی ها کمتر از نصف مقدار توصیه شده روزانه (DV) یعنی 4700 میلی گرم (میلی گرم) است.
عملکرد طبیعی سلولی، تعادل مایعات، انتقال عصبی، عملکرد کلیه و انقباض عضلانی همگی به پتاسیم نیاز دارند.
خلاصه
پیاز کالری کمی دارد اما مواد مغذی زیادی از جمله ویتامین C، ویتامین B و پتاسیم دارد.
بدون دیدگاه