مویز

چگونه کشمش مرغوب انتخاب کنیم؟ میوه خشک خوب طعم شیرین یا ترش دارد.

اگر میوه خشک بیشتر ترش باشد تا شیرین و طعم آن تلخ باشد، به دلیل نقض قوانین خشک کردن، حمل و نقل یا نگهداری در حین ساخت، برای خوردن نامناسب است.

مویز قرمز هسته دار یکی از خوشمزه ترین مویز ها می باشد.

بهترین، البته، محصولی است که توسط خودتان تهیه شده است.

اما چه کسی این روزها انگور را در خانه خشک می کند؟ آیا در آپارتمان خشک می کنید؟ اگر محصولی را از بازار یا فروشگاه خریداری می کنید به رنگ توت توجه کنید.

انواع انگور سفید کشمش هایی با رنگ قهوه ای روشن یا زرد تولید می کنند.

اگر توت ها به خوبی رنگدانه شده و رنگ زرد پررنگی داشته باشند، به این معنی است که در طول نگهداری با مواد شیمیایی، رنگ ها و تقویت کننده های طعم درمان شده اند.

مویز

چنین توت به ندرت خوب است و باعث سوء هاضمه شدید، سوء هاضمه می شود. بافت سطح نیز مهم است.

کشمش خوب باید با سطحی چروکیده و خشک خشک شود.

توت های مرطوب و آبدار نشان دهنده نقض فناوری پردازش و ذخیره سازی است و بنابراین سود کمتری دارد.

اغلب، این محصول را می توان در ترکیب صبحانه های خشک (موسلی، مخلوط غلات و میوه ها) و غلات فوری یافت.

 با این حال، کشمش به عنوان یک غذای لذیذ سالم و مغذی که جای خود را به شیرینی ها و سایر شیرینی ها می دهد، محبوبیت خاصی به دست آورده است.

تولید آن در کشورهای دارای آب و هوای گرم که برداشت های فراوانی از این محصول به دست می آید، گسترده است. 

کشمش بسته به نوع انگور، کیفیت مواد اولیه و تکنولوژی خشک کردن از نظر رنگ، اندازه، وجود دانه در محصول و ویژگی های طعمی متفاوت است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *