چای

چای اولانگ از کجا می آید

چای اولانگ عمدتاً در چین و تایوان تولید می شود.

چای تی بگ شهرزاد از فروش بالایی برخوردار است.

در چین، مناطق تولید اولانگ شامل کوه‌های Wuyi و Anxi، هر دو در استان فوجیان و استان گوانگدونگ است.

تایوان، جزیره‌ای کوچک در خارج از سرزمین اصلی چین، به خاطر اولونگ‌های ویژه‌اش، از جمله شیر اولانگ، معروف است.

چای سفید از کجا می آید

چای سفید عمدتاً در چین تولید می شود، به ویژه در استان فوجیان، جایی که تاریخچه ای غنی دارد.

برخی از چای های سفید مخصوص نیز در کشورهایی مانند نپال، تایوان و سریلانکا تولید می شوند.

چای

چای اولانگ

اولانگ یک چای نیمه اکسید شده است که آن را در جایی بین چای سیاه و سبز از نظر اکسیداسیون قرار می دهد.

چای اولانگ می تواند از حدود 10 تا 80 درصد اکسیداسیون متغیر باشد و می تواند از زرد کم رنگ تا یک فنجان کهربایی غنی دم بکشد.

بسیاری از اولانگ‌ها را می‌توان بارها و با تفاوت‌های ظریف و طعم‌های ظریف در هر فنجان متوالی دوباره دم کرد.

چای سفید
چای سفید یک چای لطیف و کم فرآوری شده است که به شدت مورد توجه افراد خبره است و متخصصان و تازه کارها از آن لذت می برند.

چای سفید بدنی سبک و طعمی ملایم با ظاهری شفاف و تمیز دارد.

چای سفید تمایل به کافئین بسیار کمی دارد، اگرچه برخی از چای های نقره ای ممکن است کمی کافئین بیشتری داشته باشند.

طرز تهیه چای سفید

چای سفید قبل از خشک شدن و بسته بندی حداقل پردازش می شود.

در برخی موارد، مانند چای‌های نوک نقره‌ای و سوزنی نقره‌ای، چای سفید از اولین نوک‌ها و جوانه‌های گیاه چای قبل از باز شدن برگ‌های کامل برداشت می‌شود.

سایر چای های سفید مانند گل صد تومانی سفید پس از باز شدن و رشد برگ ها برداشت می شوند.

در هر دو مورد، چای سفید کمترین میزان اکسیداسیون را تجربه می کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *