ماهی خاویار

وقتی آن دانه‌های مروارید خاویار به سقف دهانتان می‌پیچد و عطر و طعمی را آزاد می‌کند، دوست دارید؟ ماهی هایی که از آن می آیند به همان اندازه چشمگیر است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه خاویار از کجا می آید و چگونه آن را زمانی که می خواهیم از یکی از بهترین غذاهای لذیذ دنیا لذت ببریم، برداشت می کنیم، بخوانید.

خرید آنلاین ماهی اوزون برون + تحویل درب منزل به صورت 100% بهداشتی

غذای ماهی انرژی

ماهیان خاویاری نام رایج ۲۷ گونه ماهی متعلق به خانواده Acipenseridae است. تخمین زده می شود که قدمت آنها به دوره تریاس در حدود 245 تا 208 میلیون سال قبل باز می گردد و آنها را به یک دایناسور زنده تبدیل می کند. در خانواده acipenseridae، فقط گونه های خاصی محصولی را تولید می کنند که شما می شناسید و دوستش دارید: خاویار. بیشتر گونه‌های ماهیان خاویاری و ماهی سرخو نژادهای بعدی که می‌شناسید، آنهایی هستند که ما خاویار خود را از آنها تولید می‌کنیم، مانند اوسترا، کالوگا و سوروگا.

 

ماهیان خاویاری هم بومی اقیانوس‌ها و هم رودخانه‌های آب شیرین هستند که بیشتر بالای خط استوا هستند. آنها ماهی های بزرگ و قوی هستند و طول برخی از آنها به بیش از ده فوت می رسد. خاویار از قلیه این نژادهای مختلف ماهیان خاویاری تهیه می شود. بسته به نژاد، تخم ها بافت، شکل، اندازه و طعم متفاوتی دارند. تخم مرغ ها منحصر به فرد هستند و ترجیح شما نیز همینطور است. پتروسیان مفتخر است که مجموعه ای ویژه از بسیاری از گونه های ماهیان خاویاری تولید می کند تا تجربه خاویاری شگفت انگیزی را برای شما فراهم کند.

 

دانش انتخاب، پرورش و برداشت این ماهی ها نه تنها برای شرکت ما بلکه برای هر تولید کننده خاویار در جهان سال ها طول کشیده است. در پتروسیان، ما بیش از 100 سال تجربه خاویار داریم و به دلیل کیفیت و قاطعیت خود در انتخاب و تولید خاویار ستاره ای در سراسر جهان مشهور هستیم.

Caviar Harvesting: Where Does Caviar Come From? | How is Caviar Made? - Caviar Star

غذای ماهی بیومار

خاویار در طول دهه ها
دریای خزر به دلیل جمعیت زیادی از ماهیان خاویاری، در فرهنگ خاویار افسانه ای است. سابقه ثبت مصرف خاویار الماس طلایی به دوران امپراتوری ایران بازمی گردد. به نظر می رسد افزودن نمک به تخم مرغ همیشه برای افزایش طعم و حفظ تخم مرغ بوده است. این عمل در طول موج های تاریخ استفاده شده است و در سنت های چینی باستان به عنوان افزودن نمک به تخم کپور ظاهر می شود. فرآیند برداشت تخم مرغ در واقع همیشه کار فشرده بوده است و بنابراین خاویار از تاریخ باستان قیمت بالایی در بازار داشته است.

 

خاویار یک غذای لذیذ واقعی دنیای قدیم، مدت ها قبل از شامپاین یا ترافل به صحنه آمد. خانواده های اشرافی در سراسر روسیه و اروپا قلیه ماهیان خاویاری خود را کیلویی وارد می کردند و از آن لذت می بردند. حتی در کتاب هایی مانند دن کیشوت و فیلسوف ارسطو نیز به آن اشاره شده است. در قرن بیستم، خاویار بیشتر در دسترس توده ها قرار گرفت. در جاهایی مانند روسیه، آذربایجان و گرجستان، اغلب یک میان وعده بعد از مدرسه بود که روی یک تکه نان سیاه غلیظ می‌مالیدند. در سراسر جهان مصرف می شود، دیدن نحوه مصرف فرهنگ های مختلف محصول ما می تواند جذاب باشد!

Sturgeon | alimentarium
خاویار پطروسیان
امروزه، تمام خاویارها برای کمک به احیای جمعیت‌های وحشی که از صید بیش از حد در سال‌های پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی رنج می‌بردند، پرورش داده می‌شوند. پطروسیان نقش فعالی در فرآیند کشاورزی و برداشت دارد. این رابطه نزدیک با تامین کنندگان ما به این معنی است که ما می دانیم که ماهی قزل آلا استخوانی در بهترین شرایط ممکن زندگی می کنند و تخم ها به روشی تمیز و انسانی برداشت می شوند. از آنجایی که ماهیان خاویاری ماده تا رسیدن به سن ده سالگی به اندازه کافی برای برداشت بالغ نیستند، پرورش خاویار برای کسانی که بینایی بلندمدت ندارند مناسب نیست. کشاورزان ما در کار خود استاد هستند و از پرورش ماهی سالم و شاد لذت می برند.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *