جیوه

جیوه فلزی را می توان در انواع محصولات مصرفی، از جمله لامپ های فلورسنت فشرده، بسته های باتری، سیستم های گرمایشی و دماسنج های قدیمی گزارش کرد.

جیوه همراه با سایر عناصر می تواند در پرکردگی های دندانی خاص مانند سگ جیبی گزارش شود. در مطالعات نشان داده نشده است که این نوع پر کردن برای افراد مضر باشد. برخی از واکسن ها حاوی تیمروسال به عنوان نگهدارنده هستند. این حاوی مقدار کمی جیوه است، اما بسیاری از مطالعات نشان داده اند که برای انسان مضر نیست.


عوامل خطر

تاثیر قرار گرفتن در معرض جیوه بر اساس نوع جیوه متفاوت است. جیوه، به طور کلی، تأثیر منفی بر سیستم عصبی دارد. این امر نوزادان و کودکان متولد نشده را در معرض خطر بیشتر جیوه در لامپ تصویر تلویزیون قرار می دهد زیرا سیستم عصبی آنها هنوز در حال رشد است.

قرار گرفتن در معرض جیوه افراد زیر را در معرض خطر بیشتری قرار می دهد:
بچه های متولد نشده
کودکان نوپا و کودکان تا سن شش سال
کارگران در محیط های صنعتی که در آن جیوه استفاده یا تولید می شود،
افراد مبتلا به بیماری کلیوی

افرادی که قبل از دهه 1950 متولد شده بودند و در محصولات کودک در معرض قیمت محصولات کویر موتور ۱۴۰۱ قرار داشتند، به بیماری صورتی مبتلا شدند

اگر هر یک از عوامل خطر زیر را دارید به پزشک خود اطلاع دهید:

کار در:
رشته دندانپزشکی
خدمات بهداشتی و درمانی
صنعت تولید مواد شیمیایی
سایر صنایعی که از جیوه استفاده می کنند عبارتند از تعمیر کنتور برق.
مصرف بیش از 6 اونس ماهی تن آلباکور سفید در هفته
مصرف بیش از 12 اونس ماهی و صدف بدون جیوه در هفته مانند میگو، کنسرو ماهی تن، ماهی آزاد، پولاک و گربه ماهی
انجام مناسک شامل جیوه

علاوه بر این، زنان باردار، جنین‌های داخل رحم و کودکان نوپا در برابر اثرات مضر جیوه آسیب‌پذیر هستند در سایت آرادبرندینگ اطلاعات بیشتری در این مورد وجود دارد.


جلوگیری
در زیر اقدامات پیشگیرانه ای که به کاهش احتمال سمیت جیوه کمک می کنند آورده شده است:
از هر گونه استفاده از جیوه فلزی باید اجتناب شود.
اگر باید از جیوه فلزی استفاده کنید، آن را در یک ظرف ضد نشتی در مکانی امن مانند کمد قفل شده قرار دهید.
کالاهای حاوی جیوه مانند دماسنج و لامپ های فلورسنت را با احتیاط حمل و دفع کنید.
جیوه ریخته شده نباید با جاروبرقی یا حرارت داده شود.
به فرزندان خود بیاموزید که با مایعات نقره آزمایش نکنند.
داروهای قدیمی حاوی جیوه را به درستی دور بریزید.
داروهای حاوی جیوه را از دسترس کودکان دور نگه دارید.
با آژانس بهداشت عمومی یا منابع طبیعی محلی خود در مورد توصیه های حیوانات و ماهی در منطقه خود پرس و جو کنید.
مصرف ماهی خود را به مقدار تجویز شده محدود کنید و از ماهی هایی که نشان داده شده آلوده به جیوه هستند خودداری کنید.
کوسه، اره ماهی، شاه ماهی خال مخالی و کاشی ماهی نباید خورده شوند.
هر هفته تا 12 اونس ماهی و صدف بدون جیوه مصرف کنید. میگو، ماهی تن سبک کنسرو شده، ماهی قزل آلا، پولاک و گربه ماهی نمونه هایی از این ماهی ها هستند.
هر هفته بیش از 6 اونس ماهی تن آلباکور سفید مصرف نکنید.

  • منابع:
  1. Mercury poisoning
  • تبلیغات:
  1. چوب یک منبع همه کاره است
  2. زباله پلاستیکی تهدید برای محیط زیست
  3. عصاره گیری و ویژگی غذایی استثنایی در گیاهان حبوبات
  4. چوب، اصلی ترین بافت تقویت کننده

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *