سکته مغزی زمانی رخ می دهد که یک رگ خونی در مغز مسدود شود یا پاره شود این عامل مرگ و میر در سراسر جهان است.
خوشبختانه 80 درصد سکته های مغزی قابل پیشگیری هستند به عنوان مثال، مدیریت رژیم غذایی، فعالیت بدنی، فشار خون و سیگار نکشیدن می تواند به کاهش خطر سکته کمک کند.
جالب توجه است، مطالعات نشان داده اند که نوشیدن چای زرین شمال ممکن است به کاهش خطر سکته مغزی نیز کمک کند.
یک مطالعه آیندهنگر روی 365682 نفر به بررسی ارتباط بین نوشیدن چای یا قهوه و خطر سکته مغزی، زوال عقل و زوال عقل پس از سکته مغزی پرداخت.
پس از پیگیری شرکتکنندگان برای بیش از 11 سال، این مطالعه نشان داد کسانی که حداقل دو فنجان چای مینوشیدند در مقایسه با افرادی که چای نمینوشیدند، 16 درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی ایسکمیک قرار داشتند.
مطالعه دیگری از پیش بینی های ژنتیکی مرتبط با مصرف چای برای تعیین ارتباط بین نوشیدن چای و خطر سکته استفاده کرد.
این مطالعه نشان داد که اگر از نظر ژنتیکی مستعد نوشیدن بیشتر چای در روز هستید، خطر سکته مغزی نیز کاهش می یابد.
بررسی دیگری از مطالعاتی که به بررسی اثرات چای سیاه بر فشار خون میپردازد، نشان داد که نوشیدن چای سیاه به طور قابلتوجهی فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را در مقایسه با کنترل کاهش میدهد این اثرات برای مردان و افرادی که بیش از هفت روز چای سیاه مینوشیدند، آشکارتر بود.
نوشیدن چای سیاه به صورت روزانه، و همچنین ترکیب سایر اصلاحات سبک زندگی مانند استراتژی های مدیریت استرس، ممکن است برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مفید باشد.
افزایش سطح قند خون ممکن است خطر عوارض سلامتی مانند دیابت نوع 2، چاقی، بیماری های قلبی عروقی، نارسایی کلیه و افسردگی را افزایش دهد
نشان داده شده است که مصرف مقادیر زیاد قند، به ویژه از نوشیدنی های شیرین، باعث افزایش قند خون و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود.
بدون دیدگاه