سس

سانبایزو یک سس ژاپنی یا سس است که در انواع غذاهای سونومونو و مارینادها استفاده می شود.

به طور سنتی، سانبایزو با نسبت 3:2:1 سرکه برنج، شکر و سس سویا درست می شود.

همه مواد به سادگی با هم مخلوط می شوند و سس قرمز دلپذیر آماده مصرف است.

نام سانبایزو از روشی قدیمی برای اندازه‌گیری مقدار کاسه‌های مورد استفاده گرفته شده است

سس خرچنگ سسی است که در غذاهای آمریکایی چینی و کانادایی چینی استفاده می شود با طعم ملایم و پایه گوشت به جای سس سویا مشخص می شود.

این سس تنوع زیادی دارد، اما معمولاً حاوی سیر، زنجبیل، آب مرغ، تخم مرغ، نشاسته، پیاز سبز و لوبیا تخمیر شده است، در حالی که برخی از دستور العمل ها سس سویا و گوشت چرخ کرده را به این ترکیب اضافه می کنند.

با وجود نام، این سس حاوی هیچ گونه خرچنگ نیست زیرا مشتق شده از غذای معروف به سس میگو با سس خرچنگ است که در آمریکای شمالی توسط آشپزهای چینی که از روش کانتونی تهیه خرچنگ الهام گرفته بودند، اختراع شد.

اما به دلیل با توجه به اینکه خرچنگ بسیار گران بود، آنها به جای آن میگو را انتخاب کردند.
سامبال تراسی یک سس سنتی اندونزیایی و مالزیایی و انواع سامبال است.

از ترکیب فلفل قرمز قرمز و خمیر میگو (تراسی) به عنوان مواد اصلی درست می شود.

مواد مختلفی مانند سیر، موسیر، گوجه فرنگی، پیاز، آبلیمو، روغن، شکر و نمک به سس اضافه می شود.

این سس آتشین به عنوان چاشنی یا همراه با بسیاری از غذاها مانند نودل لام می مالزیایی استفاده می شود.

در مالزی، سامبال تراسی به سامبال بلاکان معروف است.

ژوگ یک سس و چاشنی سنتی خاورمیانه است که اعتقاد بر این است که منشا آن یمن است.

اما در اسرائیل نیز بسیار محبوب است. این سس معمولا از فلفل تند سبز یا قرمز، سیر، گشنیز، زیره، هل، نمک و ادویه های مختلف تهیه می شود.

انواع مختلفی از سس وجود دارد، بنابراین مردم اغلب مواد دیگری مانند نعناع یا آب لیمو را به آن اضافه می کنند.

آنچه مهم است این است که ژوگ باید همیشه تند باشد یا مقداری حرارت داشته باشد.

پس از آماده شدن، ژوگ اغلب به عنوان همراه با گوشت کبابی، به عنوان رویه یا چاشنی سبزیجات و گاهی به عنوان سس در ساندویچ استفاده می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *