ماهی سفید

وقتی در یک دستور غذا می‌گوییم «ماهی سفید» یا اگر دستور پخت ماهی هیدوک را می‌بینید اما آن را در خواربارفروشی پیدا نمی‌کنید، منظور واقعی ما به اضافه چند نکته در مورد روش‌هایی است که می‌توانید آن را انتخاب، تهیه و طبخ کنید.

Christmas Whitefish

قیمت ماهی قزل آلا

ماهی سفید چیست؟

ماهی سفید به طور کلی یک ماهی با طعم ملایم و اغلب کمی شیرین است که می تواند در دستور العمل ها قابل تعویض باشد. اینها عبارتند از پولاک وحشی آلاسکا، باس، ماهی کاد، هامور، هادوک و هالیبوت. اینها برای سرخ کردن، سرخ کردن تابه، استفاده از سوپ و چودر و پخت عالی هستند. همچنین فیله های نازک تری از ماهی سفید وجود دارد که می توان از آنها در این دستور العمل ها استفاده کرد، اما به خاطر داشته باشید که آنها بسیار سریعتر پخته می شوند، از جمله فلوند، سوف، بلغور و کف پا. این گونه ها را می توان برای ماهی و چیپس برشته، آب پز، بخارپز، سرخ شده یا کمی سرخ کرد. آنها کاملاً با مجموعه گسترده ای از سس ها تکمیل می شوند.

چگونه ماهی سفید را تهیه می کنید؟

تهیه ماهی سفید بسیار آسان است و یک مقدمه عالی برای هر کسی که برای اولین بار ماهی می خورد! این می تواند ظریف باشد، بنابراین در حین پخت و پز مراقب آن باشید تا پوسته پوسته شود و در عرض 30 ثانیه نرم شود.

در اینجا چند روش پخت عالی برای ماهی سفید آورده شده است:

می توانید در تابه در روغن نباتی تفت دهید یا سرخ کنید.
دو طرف آن را با آرد چاشنی پاشیده و در روغن نباتی و کمی کره بپزید (از سوختن آرد جلوگیری می کند)
مانند این بسته فویل لیمو و ماهی سفید گیاهی، آن را برای گریل یا فر فویل کنید، یا
به سادگی درب آن را بگذارید و آن را با سبزیجاتی مانند این ظرف ماهی سفید و سس انار ماهی یک تابه بخارپز کنید.
نام “ماهی سفید” می تواند گیج کننده باشد زیرا اغلب به عنوان یک اصطلاح بازاریابی عمومی برای بسیاری از گونه های آب شور ماهی های با طعم ملایم و گوشت سفید استفاده می شود. و برای تکمیل آن، یک “ماهی سفید” رسمی وجود دارد که صید آب شیرین است که اغلب در دریاچه های بزرگ صید می شود.

 

در اینجا چند گزینه ماهی سفید برای شروع شما وجود دارد:

پولاک آلاسکا محبوب ترین ماهی آمریکاست که احتمالا هرگز نامش را نشنیده اید. پولک “سفید برفی” که به دلیل تطبیق پذیری اش شناخته شده است، به زیبایی پوسته می شود و بافت لاغری و طعم ملایمی را ارائه می دهد – به همین دلیل است که آن را در غذاهای مورد علاقه خانواده مانند Filet-O-Fish، چوب ماهی، و تاکو ماهی خوشمزه پیدا می کنید. در طول سال در بخش فریزر فروشگاه مواد غذایی شما یافت می شود. پولاک آلاسکا دارای 27 گرم پروتئین در تنها 127 کالری است و با وجود اینکه بسیار لاغر است، بیش از 500 میلی گرم اسیدهای چرب ضروری امگا 3 EPA+DHA در هر وعده دارد که بیشترین میزان امگا 3 را برای ماهی سفید دارد. وحشی آلاسکا پولاک نیز به طرز شگفت انگیزی پایدار است – این بزرگترین ماهیگیری در ایالات متحده و دومین ماهیگیری بزرگ در جهان است.

ماهی کاد و ماهی قزل آلا جنوب کم چربی ترین پروتئین موجود در نظر گرفته می شود، به این معنی که نسبت پروتئین به کالری بر سایر غذاها برتری دارد. فیله ها مرطوب و سفت با پوسته بزرگ مشخص و طعم کمی شیرین هستند. منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا و همچنین سلنیوم، پتاسیم و فسفر است. به دلیل بافت سفت، با اکثر روش های پخت سازگاری خوبی دارد.

هادوک یک گزینه محبوب برای ماهی و چیپس است (برای حفظ مواد مغذی فقط پخته را انتخاب کنید!) به دلیل طعم سبک و کمی شیرین آن. این ماهی سفید بدون چربی و پوسته پوسته تنها با 100 کالری در هر وعده، سرشار از ویتامین‌های B (B-6 و B-12، نیاسین، تیامین، ریبوفلاوین و فولات) و همچنین بیش از 50 درصد DV سلنیوم تقویت‌کننده سیستم ایمنی است. .

هالیبوت به “استیک غذاهای دریایی” معروف است. طعمی لطیف با بافت سفت و پوسته پوسته و گوشت خالص و سفید برفی دارد. منبع خوبی از پتاسیم و منیزیم است و به طور طبیعی لاغر است. شکل خود را حفظ می کند و برای انواع روش های پخت مناسب است، اما برای پخت یا برشته کردن بهترین است و در طول تابستان به صورت تازه در دسترس است.

Whitefish, Lake MNbowfinangler | www.roughfish.com

طبع ماهی قزل آلا

سنگ‌ماهی ساحل غربی احتمالاً پر طعم‌ترین ماهی سفید ملایم است و طعم آن به طیف وسیعی از مایه‌ها، مارینادها و سس‌ها می‌خورد. این ماهی دارای بافتی سفت و پوسته پوسته است. سرخ شده، بریان، آب پز یا کبابی خوب است، و اکنون که صید صخره ماهی قناری بازسازی شده و در سطح پایداری صید می شود، بیشتر در دسترس است.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *