ماهی قرمز

ماهی قرمز برای پخت، سرخ کردن کم عمق و کباب کردن مناسب است. آنها یک ماده اصلی در کیک های ماهی، کوئنل ها، توپ های فیش ماهی، کروکت یا ماهی جفیلته هستند، زیرا گوشت آن ویژگی های ژله ای خوبی دارد و به چسب بسیار کمی نیاز دارد. ماهی قرمز بسیار ارزان است، غذا خوردن بسیار خوبی دارد و به صورت باله ماهی یا فیله بدون پوست در دسترس است.

oranda goldfish price - Online Discount Shop for Electronics, Apparel, Toys, Books, Games, Computers, Shoes, Jewelry, Watches, Baby Products, Sports & Outdoors, Office Products, Bed & Bath, Furniture, Tools, Hardware, Automotive Parts,

غذای ماهی خانگی

توضیحات: ماهی قرمز دارای بدنی نسبتا کوتاه و فشرده و سر خاردار است. قسمت های بالای سر و بدن قرمز و قسمت پایین شکم نقره ای است. فلس ها دارای لکه های قرمز رنگ هستند که خطوط نازکی را در طول بدن ایجاد می کنند. دم قرمز و باله های دیگر صورتی است. باله دم عمیقاً دوشاخه شده است. ماهی قرمز و ماهی دولمی چشم‌های قرمز درشت و دهانی مورب دارد که تا لبه خلفی چشم امتداد دارد.

اندازه (طول و وزن): تا حدود 50 سانتی متر طول و 2 کیلوگرم. معمولاً در طول 20 تا 30 سانتی متر و 0.2 تا 0.4 کیلوگرم یافت می شود. ماهی قرمز کوچکتر از ماهی قرمز بوته (C. gerrardi) است.

طول عمر: تا حدود 45 سال.

زیستگاه: ماهی قرمز بومی آبهای جنوب شرقی استرالیا است. آنها در صخره ها و بسترهای گل آلود در فلات قاره و شیب ساکن هستند. ماهی قرمز Bight را می توان تا عمق حدود 450 متری پیدا کرد. نوجوانان در مصب ها و آب های کم عمق ساحلی زندگی می کنند. ماهی قرمز بالغ در طول روز در نزدیکی بستر دریا جمع می‌شود، به‌ویژه هنگام سحر و غروب، و شب‌ها برای تغذیه در ستون آب پراکنده می‌شوند.

طعمه: ماهی های کوچک، سخت پوستان و نرم تنان.

شکارچیان: فوک ها، پرندگان دریایی و ماهی تن.

تولید مثل: ماهی قرمز در سن 4 تا 7 سالگی به بلوغ باروری می رسد. تخم ریزی در اواخر تابستان و پاییز اتفاق می افتد. ماهی قرمز احتمالاً تخمگذار سریال هستند. باروری به خوبی شناخته نشده است، اما تصور می شود که کم است، به طوری که ماده ها به طور بالقوه 20000-50000 تخم در هر فصل تخم ریزی تولید می کنند.

ماهیگیری
ماهیگیری یافت شده در Gear مورد استفاده صید گونه ها هدفمند یا تصادفی است. ماهیگیری ماهی و کوسه ماهی جنوب و شرق – بخش ترال مشترک المنافع ترال پایین هدف قرار گرفته است.

too small of a wen? my orange oranda

غذای ماهی گوپی

مدیریت صید
صید ماهی قرمز مشترک المنافع در اطراف جنوب شرقی استرالیا با سهمیه مدیریت می شود. یعنی صید این ماهی و ماهی سرخو توسط ماهیگیران تجاری از نظر وزنی محدود می شود. ماهیگیران تجاری موظفند سوابق صید خود را در طول هر سفر ماهیگیری و زمانی که صید خود را در بندر فرود می آورند، پر کنند. این به ما کمک می کند تا سوابقی از میزان دستگیری را حفظ کنیم. AFMA در مورد مقداری که می تواند هر سال صید شود با توصیه های متخصص و توصیه های مدیران شیلات، اعضای صنعت، دانشمندان و محققان تصمیم می گیرد.

منطقه گرفتار شده
ماهی قرمز در امتداد سواحل شرقی استرالیا از تنگه باس غربی تا خلیج مورتون، کوئینزلند پراکنده شده است. صید عمده ماهی قرمز از بخش ترال مشترک المنافع در صید ماهی فلس ماهی و کوسه جنوبی و شرقی است. بیشتر صید تجاری بین 80-200 متر گرفته می شود. وسایل ماهیگیری و اثرات زیست محیطی. ماهی قرمز با استفاده از تورهای ترال صید می شود. گاهی اوقات، ترال کف می تواند گونه های ناخواسته ای از ماهی ها را صید کند (نه ماهی هایی که تور قرار بود صید کند). این به عنوان صید جانبی شناخته می شود و توسط ناظران ماهیگیری در کشتی که اثرات زیست محیطی صید ترال را ارزیابی می کنند، نظارت می شود.

red cap fish care Big sale - OFF 79%

اگرچه از نظر فیزیکی امکان ترال روی سازه‌های صخره‌ای وجود ندارد، اما اگر مناطق حساس زیستگاهی مانند مرجان‌ها، اسفنج‌ها و بسترهای علف‌دریایی ترال شوند، آسیب طولانی‌مدت قابل توجهی ممکن است رخ دهد. برای اطمینان از حفاظت از این مناطق زیستگاه حساس در برابر صید ترال، ترتیبات مدیریتی مانند بسته شدن منطقه به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. برای کاهش اثرات ماهیگیری بر محیط زیست، AFMA تعدادی ترتیبات و استراتژی های مدیریتی را در دست اجرا دارد که عبارتند از:

حداقل اندازه مش برای ترال سمور برای کاهش صید ماهی های کوچک و بچه ماهی سرخو تک خال، دستگاه های کاهش دهنده برای کاهش تعامل با گونه های در معرض خطر و حفاظت شده
بستن برخی مناطق به روی صید برای حفاظت از گونه ها و زیستگاه های آسیب پذیر.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *