ماهی و برنج یکی از آشناترین مواد و یکی از مفاهیم فرهنگی رایج در شعر کهن چین است. قدیم ها اغلب از «چربی» برای توصیف ماهی استفاده می کردند که با دانش علمی مدرن فاصله زیادی دارد. ببینید، “چربی” ماهی ارتباط نزدیکی با اندازه بدن ماهی، وضعیت تغذیه، ترکیب اندام، ماهیچه تنه و محتوای چربی و تغییرات فصلی دارد.
به قول معروف جایی بدون ماهی نیست. شکل ظاهر ماهی و ارزش غذایی ماهی با هم متفاوت است که یکی از آشناترین غذاهای لذیذ از زمان های قدیم بوده است. «تو گزی»)، «دانش شماره 1 دوری چاق و زیبا» (ترانه تماشای ماهیگیری اثر دو فو)، و «لینشی»، رودخانه عمیق است و ماهی چاق. قدیم ها اغلب ماهی را با “چربی” می دانستند. در آن زمان، “چربی” هنوز یکی از متداول ترین صفت های مورد استفاده بود. از کلمه “چربی”، “چربی” اغلب به عنوان “حاوی چربی و زیبایی” شناخته می شود.
- بیشتر بخوانید: ماهی جنوب
در تحقیقات فیزیولوژی تغذیه ماهی، یک شاخص رایج وجود دارد – “پر بودن” (عامل شرطی)، که کاملا شبیه به “ماهی چاق” مورد علاقه افراد مسن است. نسبت وزن بدن به طول بدن ماهی (g/cm3) شاخصی است که لاغری ماهی را منعکس می کند. قلب نیاکان است. در واقع در چینی باستان «چربی» به معنای «آبدار» نیز میباشد، از این منظر، کسانی که از نظر اندامی غنی و چاق هستند، از نظر تأمین پروتئین حیوانی و چربی، عاشق خدا نیستند. این همان سیبی است که مردم می خواهند، قلم شگفت انگیز نویسنده را به عاریت می گیرند و آن را در قافیه و آهنگ شاعرانه جهان ادغام می کنند.
طعمه ماهی شکم باد
ماهی های به اصطلاح چاق مانند ماهی دلمی را می توان به دو دسته «شکم چاق» و «شکم چاق» تقسیم کرد، اما هر کدام از آنها به ویژگی های گونه، مرحله فیزیولوژیکی و وضعیت تغذیه ماهی مربوط می شود. هیپرتروفی توده داخلی. اندازه نسبی روده آنها در بین گونه های ماهی بسیار متفاوت است. به طور کلی، ماهیهای گیاهی و همهچیزخوار به دلیل حجم بالای غذا، به دستگاه گوارش طولانیتری نیاز دارند. اکثر ماهی کپور کشور ما (کپور)، کپور علفزار، کپور نقره ای و … پرورش داده می شوند، کپور علفی، کپور نقره ای و …) احشاء کپور، کپور نقره ای و …) عموماً از نظر اندازه بزرگتر هستند که شکم ماهی را چاق می کند شبیه یک دایره کامل است. با ماهی کپور بزرگ و گرد شناگر دل پر از شادی است و متن پر از فربه، زمان جدید.
ماهی انگز
با این حال، اندازه اندام های داخلی ماهی کاملاً ثابت نیست، بلکه در یک فرآیند تغییر پویا است.طبق بررسی فیزیولوژی ماهی، اندازه اندام های داخلی عمدتاً به کبد، دستگاه گوارش، چربی و سایر قسمت ها بستگی دارد. ، غدد جنسی و غیره در همین گونه ماهی، مورفولوژی نسبتاً پایدار است و فقط محتویات دستگاه گوارش تغییرات وزن بدن را با مصرف غذا و گرسنگی نشان می دهد. ظاهر ویژگی های سطح بدن هیپرتروفی شکم را نشان می دهد.
- بیشتر بخوانید: ماهی هوکی
در این زمان، میز “پخت برنج گندم سیاه جدید با خاویار” (Li You’s “Xianqing Ou Ji”) است که مکان خوبی برای آشنایی افراد با یکدیگر است. دلیل. اما زمانی که تخمها بیشترین مقدار را داشته باشند، ماهی وزن کم میکند. علوم فیزیولوژی اغلب نسبت کبد به بدن (وزن کبد/وزن بدن) را اندازه گیری می کنند.نسبت بدن به کبد بیشتر ماهی ها عموماً زیر 3 درصد است، اما نسبت کبد بدن چند ماهی در صورت فراوان بودن غذا می تواند و طعمه مانند طعمه کپور به بیش از 5 درصد برسد. (مثلاً هونگلانگ اورینتال پوفرفیش) 25 درصد بالای بدن است و خط مشکی لولو که خانواده های اروپایی و آمریکایی آن را می خورند 31 درصد نسبت بدن و سنگین تر آن 1/3 سوپر بدن است.
صادرات ماهی
مطالعات نشان داده اند که یک عامل تعیین کننده مهم که بر کبد تأثیر می گذارد، محتوای چربی کبد است. برخی از بدن های کبدی بلندتر از ماهی ها هستند و اغلب از کبد به عنوان اندام ذخیره چربی استفاده می کنند، بنابراین یک “کبد چرب” طبیعی را تشکیل می دهند. مرد چاق، برای نوردیک هایی که نور خورشید ندارند، این واقعاً برای رشد آنها ضروری است.
بدون دیدگاه