ماهیگیران تور حلقهای کورنیش گاهی آنچوی را صید میکنند. آنچوی که به ماهی کوچک نمکی که در پیتزاها میبینید معروف است، یک ماهی کوچک روغنی با طعمی قوی است. آنچوی برای طعم دادن به بسیاری از غذاها و سس ها استفاده می شود. آنها را معمولاً می توان به عنوان تاپینگ پیتزا، به عنوان یک عنصر کلیدی در سس Worcestershire یافت و به طور گسترده در آشپزی مدیترانه ای استفاده می شود.
آنچوی گونه ای انعطاف پذیر است و به همین دلیل می تواند سطوح نسبتاً بالایی از فشار ماهیگیری را تحمل کند. با این حال، از آنجا که آنها در نزدیکی پایه زنجیره غذایی دریایی قرار دارند، تأثیر حذف در مقیاس بزرگ آنها بر اکوسیستم دریایی به خوبی درک نشده است. استخدام در انبار (فرآیندی که طی آن ماهی های جوان به ماهیگیری می پیوندند) تحت تأثیر عوامل محیطی از جمله نوسانات آب و هوایی قرار دارد. آنچوی هایی که در اطراف کورنوال صید می شوند احتمالاً از جنوب بیشتر هستند که با جریان های آب گرم در تابستان و پاییز به اینجا می روند. گمان میرود که ذخایر آنچوی در خلیج بیسکای در آبهای ما افزایش یافته و در حال حاضر سالم هستند و تلاش برای ماهیگیری در آبهای کورنیش کم است.
ما از سیستم ابداع شده توسط انجمن حفاظت از دریا (MCS) استفاده می کنیم، بنابراین امتیازات ما با امتیازات تولید شده توسط MCS برای بریتانیا و شیلات از سراسر جهان قابل مقایسه است. برای اطلاعات بیشتر در مورد امتیاز دهی اینجا را کلیک کنید.
آنچوی ماهی کوچک و نقره ای رنگی است که به شاه ماهی مربوط می شود. آنها یک گونه کوتاه مدت هستند و معمولاً کمتر از سه سال زندگی می کنند. آنها در دسته های بزرگ یافت می شوند و از پلانکتون ها و بچه ماهی های کوچک (لاروهای ماهی که اخیراً از تخم خارج شده اند) تغذیه می کنند. آنها در شرق اقیانوس اطلس، عمدتاً در دریای مدیترانه و سواحل اقیانوس اطلس پرتغال، اسپانیا و فرانسه یافت می شوند (اگرچه می توان آنها را تا شمال نروژ و تا جنوب آفریقای جنوبی یافت). آنها تمایل دارند در تابستان به سمت شمال و آب های سطحی حرکت کنند، سپس در زمستان عقب نشینی کرده و به سمت آب های عمیق تر فرود می آیند. اندازه متوسط در بلوغ 13.5 سانتی متر طول است. اگرچه آنها می توانند به 20 سانتی متر برسند. تخم ریزی ماهی قزل آلا اسپانیایی در مصب ها و دریاچه ها در یک دوره طولانی از آوریل تا نوامبر رخ می دهد، که اوج آن معمولا در گرم ترین ماه ها (ژوئن تا آگوست در کانال مانش و جنوب دریای شمال، و آوریل تا سپتامبر در مدیترانه) است. آنها به ندرت توسط ماهیگیران کورنیش یافت می شوند اما معمولاً در پاییز یا زمستان.
ماهیگیری آنچوی خلیج بیسکای در سال 2005 بسته شد، به دنبال فروپاشی ذخایر به دلیل ترکیبی از دوره های طولانی صید بی رویه و شکست در استخدام در سال 2004. این ماهیگیری در ژوئیه 2010 با بهبود قابل توجهی بازگشایی شد. سطح موجودی در حال حاضر سالم و دارای ظرفیت تولید مثل کامل است. به این ترتیب، آنچوی ماهیگیری خلیج بیسکای اکنون یک انتخاب پایدار است.
گزارش شده است که سهام غرب پرتغال توسط ICES در حال افزایش است. نظرسنجی CEFAS Peltic که سالانه در سال 2019 انجام شد، باعث افزایش ذخایر ماهی آنچوی و لابستر و شاه میگو در آبهای ما شد. آنها توزیع تکهای دارند اما به نظر میرسد در سالهای اخیر به سمت شمال حرکت میکنند و اکنون تا شمال کانال بریستول یافت میشوند. آنچوی نوجوانان برای اولین بار در سال 2019 توسط نظرسنجی Peltic در آن منطقه در سواحل فرانسه یافت شد که جالب بود و ممکن است این نظریه را تأیید کند که این ذخیره با جمعیت بیسکایی مرتبط است.
در حال حاضر هیچ محدودیتی برای صید ماهی آنچوی و ماهی قزل آلا یک گرمی در منطقه ما وجود ندارد. هیچ دلیلی وجود ندارد که باور کنیم حجم صید ماهی کولی در حال حاضر منجر به صید بی رویه می شود. آنچویهایی که در کرنوال یافت میشوند احتمالاً از خلیج بیسکای هستند که با جریانهای آب گرم در ماههای تابستان و پاییز به اینجا میروند.
روشهای اصلی صید آنچوی با استفاده از ترال دریایی (30 درصد) و توری کیف پولکی (65 درصد) است. با این حال، کشتیهای کورنیش عمدتاً با استفاده از ابزار توری حلقهای کوچکتر، آنچوی میگیرند. هر دو روش تاثیر کمی بر بستر دریا دارند یا هیچ تاثیری ندارند. با این حال، صید دریایی دریایی می تواند با حوادث صید جانبی سیتاس (دلفین) همراه باشد.
بدون دیدگاه