ماهی سالمون به اشکال مختلف فروخته می شود. ماهی آزاد تازه به صورت کامل یا به صورت استیک یا فیله موجود است. ماهی سالمون به صورت منجمد، کنسرو شده، خشک شده یا دودی نیز موجود است.
درست مانند هر غذای دریایی، بهتر است ماهی قزل آلا را از فروشگاهی خریداری کنید که شهرت خوبی برای داشتن ذخایر تازه ماهی دارد. با یک ماهی فروش (فردی که ماهی می فروشد) در فروشگاه مواد غذایی خود آشنا شوید، بنابراین می توانید یک منبع قابل اعتماد داشته باشید که می توانید ماهی خود را از آن خریداری کنید. ماهی آزاد کامل تازه باید در یخ دفن شود، در حالی که فیله ها و استیک ها باید در بالای یخ قرار گیرند. اگر یک ماهی کامل میخرید و میخواهید پوست آن را بخورید، ماهی سالمون را فلس کنید.
بو نشانه خوبی از تازگی است. از آنجایی که بوی کمی “خاموش” را نمی توان از طریق پلاستیک تشخیص داد، اگر این گزینه را دارید، ماهی نمایش داده شده را به جای قطعاتی که از قبل بسته بندی شده اند خریداری کنید. زمانی که ماهی فروش ماهی انتخابی را بسته و در اختیار شما قرار داد، آن را از کاغذ بسته بندی بو کنید و اگر بوی خوبی نداشت آن را برگردانید. در حالی که ماهی سالمون دودی محبوب است، ما معتقد نیستیم که به اندازه ماهی آزاد یا کنسرو شده سالم باشد. به این دلیل که ماهی دودی علاوه بر داشتن امگا 3 کمتر از ماهی غیر دودی، ممکن است حاوی مواد سمی به نام هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) باشد.
هنگام نگهداری انواع غذاهای دریایی، از جمله پخش ماهی قزل آلا، سرد نگه داشتن آن مهم است زیرا ماهی به دما بسیار حساس است. بنابراین، پس از خرید ماهی قزل آلا یا ماهی های دیگر، حتما آن را در اسرع وقت به یخچال برگردانید. اگر قرار است ماهی در طول یک روز پر از کار شما را همراهی کند، یک کولر در ماشین نگه دارید که بتوانید ماهی قزل آلا را در آنجا قرار دهید تا مطمئن شوید که سرد بماند و فاسد نشود.
دمای اکثر یخچال ها کمی گرمتر از دمای ایده آل برای نگهداری ماهی است. بنابراین برای اطمینان از حداکثر طراوت و کیفیت، استفاده از روش های نگهداری ویژه برای ایجاد دمای مطلوب برای نگهداری ماهی مهم است. یکی از سادهترین راهها این است که ماهی سالمون را که به خوبی پیچیده شده است، در یک ظرف پخت پر از یخ قرار دهید. سپس ظرف پخت و ماهی را باید در قفسه پایینی یخچال که خنک ترین قسمت آن است، قرار دهید. یخ را یک یا دو بار در روز پر کنید.
مدت زمانی که ماهی قزل آلا طلایی می تواند به این ترتیب تازه بماند بستگی به تازه بودن آن دارد، یعنی زمانی که صید شده است. ماهیهایی که یک روز قبل از خرید شما صید شدهاند را میتوان برای حدود چهار روز نگهداری کرد، در حالی که ماهیهایی که هفته قبل صید شدهاند فقط برای یک یا دو روز قابل نگهداری هستند. با فریز کردن ماهی قزل آلا می توانید عمر مفید آن را افزایش دهید. برای این کار، آن را به خوبی در پلاستیک بپیچید و در سردترین قسمت فریزر قرار دهید تا حدود دو تا سه هفته بماند.
نکاتی برای تهیه ماهی سالمون
سعی کنید یک طرف ماهی آزاد یا فیله کاملی بخرید که از ضخیم ترین قسمت ماهی باشد. با توجه به اینکه آیا باید پوست را بردارید یا خیر، ما در اینجا یک پرسش و پاسخ مفصل داریم که به این سوال می پردازد.
سالم ترین روش پخت ماهی سالمون
بهترین راه برای طبخ ماهی سالمون استفاده از روش هایی است که آن را مرطوب و لطیف نگه می دارد. ماهی قزل آلا می تواند به راحتی بیش از حد پخته و خشک شود، پس حتما مراقب زمان پخت خود باشید.
یکی از روش های مورد علاقه ما برای تهیه ماهی قزل آلا استفاده از روش “کوییک بریل” است. جوجههای گوشتی را از قبل گرم کنید و یک ماهیتابه تمام استیل (مطمئن شوید دسته آن نیز از جنس استیل ضد زنگ است) یا تابه چدنی را به مدت 10 دقیقه زیر حرارت قرار دهید تا بسیار داغ شود. ماهی قزل آلا را روی ماهیتابه داغ قرار دهید و بسته به ضخامت 7 تا 10 دقیقه تفت دهید. نیازی نیست ماهی قزل آلا را برگردانید. (برای جزئیات در مورد نحوه تهیه ماهی سالمون “سریع کباب شده” به دستور العمل سالسا نعنای زنجبیلی ما مراجعه کنید.)
در حالی که ماهی سالمون کبابی طعم عالی دارد، مطمئن شوید که نسوزد. بهتر است ماهی قزل آلا استخوانی را در محلی بدون شعله مستقیم کبابی کنید. هنگام کباب کردن باید احتیاط بیشتری کرد، زیرا سوزاندن می تواند به مواد مغذی آسیب برساند و رادیکال های آزاد ایجاد کند که می تواند برای سلامتی شما مضر باشد.
چند ایده سرویس سریع
سالمون سرد باقی مانده را با سبزیجات و سبزیجات ترکیب کنید تا یک سالاد خوشمزه تهیه کنید. ماهی آزاد سرخ شده یا آب پز را روی پاستا سبوس دار سرو کنید. سس تهیه شده از روغن زیتون، علف هرز شوید، پوست لیمو، پیازچه و فلفل سیاه را روی آن قرار دهید. به دنبال روشهای سالم ما برای پختن با اجاق گاز و کباب کردن سریع باشید.
ماهی قزل آلا کباب کنید و روی آن را با سس خردل عسلی بریزید.
سالمون، خیار، شوید
ماهی قزل آلا رازیانه 15 دقیقه ای پخته شده
ماهی سالمون 15 دقیقه ای با نعناع سالسا
سالمون و مارچوبه بخارپز شده با سس خردل شوید
ماهی سالمون 15 دقیقه ای با سالسا گوجه فرنگی
ماهی قزل آلا سرخ شده با تره فرنگی
ماهی قزل آلا کباب شده سریع با سالسا نعناع زنجبیل
ماهی سالمون در سس مرکبات
ماهی سالمون با فلفل خیار
سالاد
ماهی سالمون با سس شوید
ماهی سالمون با خردل
ماهی سالمون با خردل و زنجبیل
ماهی قزل آلا جنوب غربی و لوبیا سیاه
از سال 1946، وزارت بازرگانی ایالات متحده، از طریق اداره ملی اقیانوس و جو (NOAA)، خدمات ملی شیلات دریایی و برنامه بازرسی غذاهای دریایی آن (SIP) را اداره می کند. علاوه بر این، بر اساس مقررات تجزیه و تحلیل خطرات غذاهای دریایی و نقطه کنترل بحرانی (HACCP)، سازمان غذا و داروی ایالات متحده مسئول بازرسی از تأسیسات فرآوری ماهی در ایالات متحده است. ایالات متحده از کشورهای دیگر، و خدمات بازرسی فرآوری ماهی HACCP تنها بودجه و نیروی انسانی لازم برای بازرسی تقریباً 1٪ از محصولات ماهی وارداتی به ایالات متحده را دارد، بسیاری از مصرف کنندگان نگران ایمنی ماهی خود از جمله ماهی قزل آلا خود هستند.
با توجه به آلودگی گسترده زیستگاه های دریایی در سراسر جهان، این نگرانی برای ما منطقی است. ما مصرف کنندگان ماهی را تشویق می کنیم که در انتخاب همه ماهی ها از جمله ماهی آزاد دقت ویژه ای داشته باشند. “مراقبت ویژه” ممکن است به معنای پرسیدن سوالات بیشتر از یک تامین کننده ماهی محلی یا صرف زمان اضافی برای یافتن ماهی با کیفیت باشد. همانطور که قبلا در این نمایه توضیح داده شد، توصیه می کنیم برای کسب اطلاعات دقیق در مورد کیفیت ماهی قزل آلا، به تماشای غذاهای دریایی Monterey Bay مراجعه کنید. همچنین ممکن است بخواهید از برنامه Seafood Watch استفاده کنید.
مشخصات تغذیه ای
ترکیب پروتئین و اسید آمینه منحصر به فرد ماهی سالمون اغلب در مشخصات غذایی آن نادیده گرفته می شود. جالب است بدانید ماهی قزل آلا زنده حاوی مولکول های پروتئین کوتاهی به نام پپتید است که نشان داده شده است که زیست فعال هستند و ممکن است خواص ضد التهابی مهمی داشته باشند. ماهی سالمون همچنین مقادیر مهمی از آنتی اکسیدان اسید آمینه تورین را فراهم می کند. ترکیب پروتئین و اسید آمینه منحصر به فرد ماهی سالمون اغلب در مشخصات غذایی آن نادیده گرفته می شود.
ماهی قزل آلا حاوی مولکول های پروتئین کوتاهی به نام پپتید است که نشان داده شده است که زیست فعال هستند و ممکن است خواص ضد التهابی مهمی داشته باشند. ماهی سالمون همچنین مقادیر مهمی از آنتی اکسیدان اسید آمینه تورین را فراهم می کند. ماهی سالمون منبع عالی ویتامین B12، ویتامین D و سلنیوم است. منبع خوبی از نیاسین، اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین، فسفر و ویتامین B6 است. همچنین منبع خوبی از کولین، اسید پانتوتنیک، بیوتین و پتاسیم است.
مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی مواد غذایی
به منظور کمک به شناسایی بهتر غذاهایی که دارای غلظت بالایی از مواد مغذی نسبت به کالری هستند، ما یک سیستم رتبه بندی غذا ایجاد کردیم. این سیستم به ما اجازه می دهد تا غذاهایی را که به ویژه غنی از مواد مغذی خاص هستند برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که این غذا برای آنها منبع عالی، بسیار خوب یا خوب است (در زیر نمودار جدولی را خواهید دید که این شرایط را توضیح می دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد، لزوماً به این معنی نیست که غذا حاوی آن نیست. به سادگی به این معنی است که ماده مغذی به مقدار کافی یا غلظت کافی برای برآورده کردن معیارهای رتبه بندی ما ارائه نمی شود.
بدون دیدگاه