پسته ها را قبل از عرضه در آب نمک خیس کرده و سرخ می کنند.

در روسیه، پودر پسته خشک به تازگی جایگزین vobla به عنوان یک میان وعده محبوب آبجو شده است.

اما نه تنها این استفاده از این مهره غیر معمول را محدود می کند. در سرتاسر دنیا غذاهایی که پسته دارند، نخبه محسوب می شوند (مثلاً از برندگان جایزه نوبل با بستنی پسته پذیرایی می شود).

پسته به طور سنتی به شیرینی، آب نبات و سایر شیرینی ها اضافه می شود.

آجیل سبز طعمی تند به سالاد اضافه می کند و برخی از خوش خوراک ها پسته را به غذاهای گوشتی اضافه می کنند.

در رستوران های خارجی، پسته در آب لیمو را با شامپاین و شراب های دسر سبک سرو می کنند.

پسته دارای بالاترین فیبر نسبت به سایر مغزها است، تقریباً مانند بلغور جو دوسر، که این آجیل را به کمکی ضروری در مبارزه با پوندهای اضافی تبدیل می کند. علاوه بر این، آنها از بسیاری از ابزارهای دیگر برای کاهش سطح کلسترول خون مؤثرتر هستند.

توصیه می شود از پسته برای بازگرداندن بدن خسته و همچنین با استرس روحی و جسمی زیاد استفاده شود. این آجیل تأثیر مفیدی بر مغز دارد و بهزیستی کلی را بهبود می بخشد.

پسته با مصرف منظم باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کبد، درمان کم خونی، افزایش قوای جنسی و بهبود وضعیت سیستم قلبی عروقی می شود.

رزین پسته زخم ها و بریدگی ها را التیام می بخشد، رزین جویدن دندان ها و لثه ها را محکم می کند، بوی بد دهان را از بین می برد و بیماری های پریودنتال را درمان می کند.

از روغن مغز پسته می توان برای غنی سازی انواع لوازم آرایشی استفاده کرد: لوسیون ها، ژل های دوش، کرم ها و محصولات مراقبت از مو.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *