اعتقاد بر این است که کیوی از چین سرچشمه می گیرد و در اصل به آن یانگ تائو می گفتند.
هنگامی که میوه به نیوزلند رسید، فروشندگان محلی نام آن را به “انگور فرنگی چینی” تغییر دادند تا به بازار بفروشند.
کیوی انلاین بسیار پرفروش می باشد.
هنگامی که این نام در میان مردم طنین انداز نشد، کیوی در سال 1959 به عنوان میوه کیوی در بازار عرضه شد و این غذا را به نام پرنده ملی نیوزلند نامگذاری کرد.
امروزه کیوی را می توان به انواع دستور العمل های مختلف از سالاد گرفته تا دسر اضافه کرد.
طعم آنها اغلب به عنوان ترکیبی از توت فرنگی و انگور توصیف می شود و کیوی اغلب طعم گرمسیری را به دستور العمل هایی که در آنها گنجانده شده است اضافه می کند.
در اینجا 6 مزیت سلامتی کیوی را آورده ایم تا به شما کمک کند در مورد فواید تغذیه ای لذت بردن از این میوه بیشتر بدانید!
تقویت ایمنی و جلوگیری از شرایط بهداشتی
یکی از مزایای سلامتی خوردن کیوی این است که می تواند ایمنی شما را تقویت کند.
کیوی حاوی مقدار زیادی ویتامین C است و ویتامین C می تواند به بدن در مبارزه با رادیکال های آزاد کمک کند.
رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که می توانند باعث بیماری هایی مانند آلزایمر، بیماری های قلبی عروقی، سرطان و دیابت شوند.
کیوی همچنین حاوی کاروتنوئیدها، پلی فنول ها و فیبر غذایی است و یک مطالعه نشان داد که بین این اجزا و محافظت در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا همبستگی وجود دارد.
تحقیقات همچنین نشان داده است که مواد مغذی موجود در کیوی می تواند فشار خون را کاهش دهد که می تواند از بدن در برابر حملات قلبی و سکته محافظت کند.
بدون دیدگاه